BIBIBLIOTEKA I FJORD OPNAR 2.JUNI!

No skal vi igang etter ein lang stengeperiode.

Smittervernsreglar må følgjast, avstand og god hygiene er viktig.

Og du kan ikkje kome på biblioteket om du er sjuk.

Vi gler oss til å sjå dykk :)

NY E-BOKAPP I FYLKET

Frå  idag 25. mai blir appen eBokBib erstatta av bookbites. Dei som allereie er brukarar av eBokBib vil få ei pushmelding med rettleiing om korleis dei kan "flytte over". Reserverte bøker blir med over i BookBites, mens påbegynte bøker må lesast ferdig i eBokBib.

BIBLIOTEKA OPNAR I NESTE VEKE!

Du kan bestille bøker og anna materiell frå biblioteka i Fjord, og hente posen til avtalt tid utanfor biblioteka.

Men 2.juni opnar vi biblioteka!

Her kan du søke i katalogen

Merk at du her må sjå at boka er ledig på den avdelinga du ynskjer å hente bøkene.

SJAKK PÅ BIBLIOTEKET!

Sjakklubben må vente til hausten.

Men i mellomtida kan du spele sjakk mot Magnus Carlsen på app!

Den heiter Play Magnus og er gratis. Du kan spele på alle slags mobilar og på nettet.

KARANTEKET!

Her i Karanteket får du tips til digitale bibliotektenester rett heim til deg i sofaen :)

Sjå her

"Krimbøker" for dei som ikkje les krim ;)

Kvardagsbiblioteket.no er verdt å sjekke ut.

Her er tips på spanande bøker for dei som ikkje les krim.

Sjå her:

S O F A

Vi byr på samvær og kaffi på biblioteket / frivilligsentralen i Valldal!

Siste tysdag i månaden frå kl.12 til kl 14.

• God sofa og avkobling
  • Gode samtalar ~~~

Alle er velkomne!

Berit og Bjørg

Seniornett

Seniornett er for eldre i Fjord kommune. Det skjer anna kvar måndag (partallveker) frå kl. 1330-1530 på biblioteket i Valldal.

Du må ta med eigen PC eller nettbrett. Seniornett vert leia av frivillige: Kjell Rønning og Magne Krogh.

Ta kontakt om du vil vere med eller møt opp.

NO KAN DU FÅ LÅNEKORT PÅ NETT!

Har du ikkje lånekort? No kan du registrere deg og få nasjonalt lånekort digitalt, ved hjelp av f.eks. BankID. For å få tilgong til ebøker, må kortet knyttast opp mot eit bibliotek. Kontakt oss gjerne på telefon eller e-post. Vi er på jobb sjølv om biblioteket er fysisk stengt. Sjå her