Det blir påskekrim frå biblioteket!

Kommuneoverlegen seier ja til "Drive-through" eller "Takeaway-bibliotek"! Du kan bestille bøker til både vaksne og barn (ikkje berre krim, sjølvsagt), vi gjer klar og lånar ut, de hentar bokpakkane til avtalte tider utanfor biblioteket (klikk på bildet for meir info)

BIBLIOTEKET STENGT

Som følgje av auka smittefare og heva beredskapsnivå er Giske folkebibliotek STENGT for publikum inn til vidare. Vi kjem tilbake med meir informasjon om korleis vi kan løyse det med omsyn til henting av bestilte bøker, straks vi får beskjed om korleis dei tilsette skal forhalde seg framover.

Bokslepp!

Gå ikkje glipp av lanseringa av Ina Giske si barnebok "Sjøhesten Hippo og plasten i havet" på biblioteket torsdag 19. desember kl. 18.00!

Kunstutstilling

Tradisjonen tru er biblioteket åstad for utstilling av verka kunstelevane ved kulturskulen har arbeidd med i haust. Utstillinga står til 17.12.

Foredrag om Martin Linge

Få med deg foredraget om den nye biografien om Martin Linge onsdag 18.12. kl. 18.00. Forfattar av biografien, Svein Linge er foredragshaldar. Sal av bok.

Biblioteket stengt i jula

Pga. ferieavvikling vil biblioteket vere stengt frå og med veslejulaftan til omg med 1. nyttårsdag.

Opningstider i sommar

Frå måndag 24. juni til og med fredag 5. august:

Måndag    13.00-19.00
Tysdag    10.30 - 15.30
Onsdag    Stengt
Torsdag    13.00 -19.00
Fredag   Stengt

Bokbad med Brit Bildøen

Vi har hatt flaks igjen! Elisabeth Kjensli Johansen som bokbada Levi Henriksen hos oss i november held kurs i bokbad i Ålesund. I samband med dette skal ho bokbade Bildøen om boka "Tre vegar til havet" for eit publikum. Takka vere rause midlar frå Fylkesbiblioteket i Møre og Romsdal og Folkekakademiet Giske har Giske folkebibliotek vore så heldig å få vere arena for dette arrangementet! Måndag 13. mai kl. 18 på biblioteket!

Biblioteket i påska

Skal du sikre deg lesetoff til påska, må du passe på å besøke oss innan tysdag 16. april kl. 15.30!

Biblioteket er stengt frå og med ondag 17. til og med måndag 22. april. God påske!

Vernissage!

Måndag 10. desember kl. 18 er biblioteket åstad for den høgtidelege opninga av utstillinga til kunstelevane ved Giske kulturskule.

Biblioteket står for litt enkel servering, og Kulturskulerektor Fred kastar glans over arangementet med høgtideleg snorklipping. Musikkelevar står for det musikalske.

STENGT I SAMBAND

MED KORONAUTBROTET