Ny nettside

Denne nettsida er under avvikling - bruk kommunal nettside for kontaktinformasjon og Facebook for innhaldsinformasjon

nye opningstider

Frå og med måndag 12. april vert biblioteket ope berre måndagar og torsdagar frå kl. 13 til kl. 19. Reduksjon i tenestetilbodet skuldast vedtekne innsparingar ut året.

Påskestengt

Biblioteket er stengt i påskeveka, dvs. f.o.m. måndag 29. mars t.o.m. måndag 5. april.

stengt bibliotek 5.mars

Vi må dessverre stenge biblioteket idag fredag 5. mars

Romjulsstengt

Biblioteket er stengt frå og med veslejulaftan 23. desember. Opnar igjen måndag 4. januar 2021 frå kl. 13.

Biblioteket ope for besøk

Frå måndag 15. juni kl. 13 får vi opne dørene igjen for våre lånarar! Og SOM vi har sakna dykk!

Bøker for ferske lesarar

Barn som har knekt lesekoden eller er i ferd med å gjere det, treng tilrettelagt og motiverande lesestoff for å fortsetje lesinga. Ta ein titt her:
Leseløver frå Cappelen Damm
Leselandserien frå Samlaget
Bokbussen frå GAN Aschehoug

Ny e-bokapp i fylket

Frå 25. mai blir appen eBokBib erstatta av BookBites. Dei som allereie er brukarar av eBokBib vil få ei pushmelding med rettleiing om korleis dei kn "flytte over". Reserverte bøker blir med over i BookBites, mens påbegynte bøker må leseast ferdig i eBokBib. Nye lånarar treng lånekort og pinkode frå biblioteket - ta kontakt!

Det blir påskekrim frå biblioteket!

Kommuneoverlegen seier ja til "Drive-through" eller "Takeaway-bibliotek"! Du kan bestille bøker til både vaksne og barn (ikkje berre krim, sjølvsagt), vi gjer klar og lånar ut, de hentar bokpakkane til avtalte tider utanfor biblioteket (klikk på bildet for meir info)

Bokslepp!

Gå ikkje glipp av lanseringa av Ina Giske si barnebok "Sjøhesten Hippo og plasten i havet" på biblioteket torsdag 19. desember kl. 18.00!

Opningstider:

Måndag 13.00 - 19.00