Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Hjem
Aktuelt

Vi gjer om på heimesida

Vi legg inn nytt innhald på heimesida. Målet er at det skal verte enklare for deg å finne informasjonen du er ute etter. Gjev oss gjerne attendemelding om kva nett du ynskjer sida skal innehalde.

Utvida reduserte opningstider

Vi utvider dei reduserte opningstidene frå og med veke 40. Vi held no opent på laurdagar og utvider opningstidene på torsdagar med éin time. Måndagar held vi diverre framleis stengt.

Måndag Stengt
Tysdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-19.
Bokbåten

Bokbåten har kasta loss

Turen starta onsdag 27. september, og frå 16. oktober fram til 29. oktober får stoppestadane nord for Ålesund besøk. For å sjå heile ruta kan du klikke deg inn her.

1 2 3
Dagens tweet

Heimflyttar Fogerty

“Kveld med mild vind inn og enno grøn plen: Hausten sitt overgangsvindauge for dei som vil velje kjærleiken og sparke ein dunge falne blad.”
Siri Gjelsvik
Monster under senga
Barn
Asbjørn Rydland
Galderstjerna. Vegandi første bok
Ungdom
Kyrre Andreassen
For øvrig mener jeg at Karthago bør ødelegges
Voksne
Hva skjer
19. oktober
Sunndal folkebibliotek

Kl. 18.00-20.00

Sunndal folkebibliotek, asylsøkermottaket og Sunndal Mållag inviterer til språkkafe på biblioteket.

23. oktober
Tingvoll Fjordhotell

Psykologspesialist Jan-Ole Hesselberg holder foredrag om hva som får oss mennesker til å ta valg. Arrangementet er starten på en foredragsrekke om atferd og klima.

26. oktober
Sunndal folkebibliotek

Mellom anna Ståle Refstie og Synnøve Helland stiller til debatt. Birthe Levik og Lars Steinar Ansnes modererer.

Bok til alle
Opplevingar
Leser søker bok

Leser søker bok er en forening som jobber for at alle skal ha tilgang til gode bøker. For å få til det gir vi støtte til forfattere, illustratører og forlag som ønsker å gi ut bøker tilpasset mennesker med ulik leseevne. Vi gir støtte til mellom 12 og 15 bøker hvert år.

For at alle skal ha mulighet til å få tak i bøkene samarbeider Leser søker bok med 260 bibliotek fordelt på alle landets fylker. Disse bibliotekene kalles bok til alle-bibliotek. De har egne hyller med lettleste og tilrettelagte bøker. Bøkene er godt merket og bibliotekarene vet mye om bøkene og utfordringene mange lesere har. Studier viser at en av tre voksne sliter med å få med seg innholdet i vanlig tekst. Det er et problem for den enkelte, og en stor utfordring for samfunnet. I et demokrati er det en forutsetning at alle kan tilegne seg kunnskap og informasjon. Vårt mål er å styrke befolkningens leseevne og oppnå et reelt kulturelt demokrati. 

Fyll ut skjemaet under for å kontakte biblioteket

Opningstider       

Måndag   Stengt
Tysdag 10.00-16.00
Onsdag 10.00-16.00
Torsdag 10.00-19.00
Fredag 10.00-16.00
Laurdag 10.00-14.00

Kontakt

Tlf.: 71 69 91 80

E-post: biblioteket@sunndal.kommune.no