Nytt Biblioteksøk

Biblioteksøk

Søk og bestill bøker, filmar, spill og musikk frå norske bibliotek på nett. Bestill og hent på det lokale biblioteket ditt!

bibsok.no

Du må ha nasjonalt lånekort for å logge inn og bestille på Biblioteksøk. Når det du har bestilt kjem til biblioteket ditt, får du melding om at du kan kome og hente materialet.

Biblioteksøk er ein ny og forbetra versjon av dei løysingane som har vore tidligare. Møre og Romsdal er eit av fem fylke som er med i den første testfasen, og vi vil svært gjerne ha tilbakemeldingar om korleis brukarane syntes dette fungerar.

Det er Nasjonalbiblioteket som står bak Biblioteksøk, som i løpet av 2017 vil bli tilgjengeleg over heile landet.

Du kan gi tilbakemelding til det lokale biblioteket ditt, eller direkte til bibsok@nb.no

Måndag 10.30-18.00
Tysdag   10.30-18.00